KiKa

Partnership

cheque_KiKa_2011
v.l.n.r. Marijke Roskam, KiKa;
Jan Jonckheere, Directeur Buromac BV.

Als trouwe partner van KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) verzorgt grafische uitgeverij Buromac de verkoop van kerstkaarten voor bedrijven.

Buromac is al 50 jaar gespecialiseerd in kwaliteitsdrukwerk. Stijlvolle en luxe kerstkaarten waarmee u automatisch het goede doel steunt, zijn daarvan het resultaat.

Laat uw hart spreken

Alle kerstkaarten zijn ten gunste van het goede doel. Kies een kerstkaart ten gunste van KiKa en help de strijd tegen kinderkanker. Per verkochte kerstkaart voor KiKa, wordt € 0,20 overgemaakt.

Dankzij u werd de afgelopen jaren al ruim € 185.000 aan KiKa geschonken!

Strijd tegen kinderkanker

KiKa bindt in Nederland de strijd aan tegen kinderkanker. KiKa werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

2025

Momenteel geneest ruim 75% van de kinderen. Een kleine 25% overwint deze ziekte echter nog niet. KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Voor meer info over KiKa: http://www.kika.nl