• Home
  • SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen

Partnership

Als trouwe partner van SOS Kinderdorpen verzorgt grafische uitgeverij Buromac de verkoop van kerstkaarten voor bedrijven.

Buromac is al 50 jaar gespecialiseerd in kwaliteitsdrukwerk. Stijlvolle en luxe kerstkaarten waarmee u automatisch het goede doel steunt, zijn daarvan het resultaat.

Laat uw hart spreken

Alle kerstkaarten zijn ten gunste van het goede doel. Kies een kerstkaart ten gunste van SOS Kinderdorpen en help kinderen in een liefdevolle thuis opgroeien. Per verkochte kerstkaart voor SOS Kinderdorpen, wordt € 0,20 overgemaakt.

SOS Kinderdorpen begint bij de basis: een liefdevol thuis voor ieder kind.

Familie is je basis. Bij je familie ben je thuis. Het is de basis die je nodig hebt om op eigen kracht de wereld te kunnen ontdekken. 153 miljoen kinderen over de hele wereld hebben echter één of beide ouders verloren. En elke dag komen daar duizenden kinderen bij. Zij staan er helemaal alleen voor en worden blootgesteld aan vele gevaren.

Liefdevolle familie

SOS Kinderdorpen gelooft dat familieliefde een primaire levensbehoefte is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor een kind minstens zo belangrijk is als onderdak, voedsel en medische hulp. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door hun families te ondersteunen bij de opvoeding van en zorg voor hun kinderen. En door kinderen een nieuw thuis te geven in een SOS familie binnen een van onze kinderdorpen. Zodat ze kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en anderen. Want wat een kind leert, geeft een kind door.

Voor meer info over SOS Kinderdorpen: www.soskinderdorpen.nl