Een mooie kerstkaart kiezen hoort bij de kerstperiode,  daarnaast is het ook nog eens leuk om te doen. U kijkt naar de stijl, vorm, kleurstelling en natuurlijk ook een beetje naar de prijs. Dit is het makkelijke gedeelte. Het moeilijke gedeelte is de tekst. Want wat zet u in de kerstkaart ?

Postcard klein

Let op de boodschap van uw tekst

Gaat u voor een stijlvolle zakelijke kerstkaart, een nostalgische kaart of misschien wel een vrolijke grappige kaart?
Ongeacht de kaartkeuze, wij adviseren u in ieder geval te kiezen voor een relatief krachtige tekst die uw sterke kanten belicht.
Denk maar aan; “Onze hartelijke dank voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen in 2015” of “Namens het hele team wil ik u graag bedanken voor de fijne samenwerking,  wij wensen u het allerbeste voor 2016 ” .
Natuurlijk is het niet raadzaam om een negatieve tekst te plaatsen in uw kerstkaart ook al was de samenwerking niet zoals u had gehoopt. De tekst van uw kerstkaart is per definitie altijd positief.

Heeft u nog meer inspiratie nodig voor positieve teksten? We helpen u graag een stukje op weg met de volgende 9 voorbeeldteksten :

  • Onze oprechte dank voor uw inzet, wij wensen u en uw familie een hartverwarmend en ontspannende kerstperiode.
  • Via deze weg onze beste wensen voor het nieuwe jaar.
  • Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.
  • Directie en medewerkers van …. wensen u fijne feestdagen en –zowel zakelijk als privé- een gezond en voorspoedig 2016
  • Uw vertrouwen is de sleutel tot ons succes!
  • Wij en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar!
  • Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.
  • Met onze dank voor de prettige relatie gedurende het afgelopen jaar wensen wij u fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.
  • Langs deze weg wensen wij alle medewerkers van ….. fijne feestdagen en een voorspoedig 2016.

We kunnen nog een heleboel leuke kerstwensen opschrijven, maar de essentie blijft dat uw kerstboodschap moet passen bij uw bedrijf. En tot slot, maken we graag van de gelegenheid gebruik om u alvast een succesvol Nieuwjaar toe te wensen!

kerstbal kerst klein