Binnenkort is het weer zover. Uw brievenbus puilt uit met kerstkaartjes: groot, klein, sober, flashy, modern, klassiek, …. Het blijft een traditie om tijdens de eindejaarsperiode klanten en leveranciers het allerbeste toe te wensen met een leuke wenskaart. Altijd al eens willen weten hoe  wij die mooie kerstkaarten maken? Wij nemen u mee voor een unieke blik achter de schermen!

Van schets tot kerstkaart

Van een schets prachtige kerstkaarten maken

Van schets tot kerstkaart, de ontwerper aan het werk


Bij Buromac volgen we de laatste trends op de voet en passen we deze toe op onze collecties. Onze ontwerpers slagen er elke keer opnieuw in om vernieuwend uit de hoek te komen met unieke stijlen, vormen en concepten. De kleuren, papiersoort, afwerking, … alles wordt aan een kritische blik onderworpen tot het helemaal goed zit en tot ze uit die eerste schetsen prachtige kerstkaarten maken.

Laat die drukpersen draaien!

Eenmaal het ontwerp klaar is, gaat de kaart in productie in de drukkerij: drukken, uitkappen, lakken, UV-vernis, … Een kaart doorloopt meerdere stappen tot ze uiteindelijk in de voorraad belandt.

Kerstkaarten maken met foliedruk

Foliedruk geeft uw wenskaarten een uniek cachet

Het verschil tussen een mooie kerstkaart en een kerstkaart die bij uw klanten een onvergetelijke indruk nalaat, zit hem in de afwerking. Van foliedruk in goud- of zilverfolie tot letterpress, geef uw wenskaarten dit jaar een uniek cachet!

Nieuwjaarskaarten in luxe letterpressKerstkaarten in letterpress

 

 

 

 

 

 

 

 

U heeft uw perfecte wenskaart gevonden?  Laat ze dan nog opdrukken met uw persoonlijke nieuwjaarswensen, een originele kerstboodschap en/of met het logo van uw bedrijf. Succes verzekerd!

Inpakken en wegwezen

Eenmaal uw bestelling klaar is, worden de kaarten zorgvuldig gecontroleerd, geteld en ingepakt. Bijpassende enveloppen worden steeds meegeleverd. Uw pakje vertrekt met onze transporteur en wordt de volgende werkdag bij u geleverd.

Uw kerstkaarten zijn vertrekkensklaar .

Uw kerstkaarten zijn vertrekkensklaar.

Indien u dit wenst, kunnen wij uw kerstkaartjes zelfs verzendklaar maken – makkelijker kan niet. U hoeft enkel nog de mooiste kerstkaart uit te zoeken en wij doen de rest!