Zakelijke kerstkaarten, nog steeds in de mode?

De digitale evolutie is niet meer uit onze bedrijven weg te denken. We chatten, tweeten, skypen er met z’n allen dagelijks op los. Waarom dan nog opteren om een kerstkaart per post te versturen? Eén muisklik volstaat immers om een e-card te verzenden aan honderden mensen tegelijk!

Wij geven u vier redenen waarom de traditionele kerstkaart het nog steeds met voorsprong haalt.

1. Waardering

Kerstkaarten versturen,  zit ingebakken in onze cultuur. Wie een traditionele kerstkaart verstuurt, toont namelijk openlijk zijn waardering voor de ontvanger. Tenslotte is een kerstkaart zelf versturen en ondertekenen persoonlijker dan een digitale boodschap, niet?

2. Klantenbinding

Een andere goede reden om nieuwjaarswensen te versturen, is het onderhouden van uw klantenrelaties. Zakelijke kerstkaarten zijn hét ideale communicatiemiddel om op het einde van het jaar uw vertrouwen in de klant te uiten en actief aan klantenbinding te doen.

U kunt het onderscheid maken bij uw klanten door een originele kerstkaart te sturen. Kies voor een luxe nieuwjaarskaart die past bij het imago van uw bedrijf, voeg er een originele tekst aan toe en u maakt een blijvende indruk bij uw relaties.

Originele kerstkaart

Spring eruit met een originele kerstkaart

Luxe nieuwjaarskaart met jaartal

Luxe nieuwjaarskaart met jaartal

3. Steun een goed doel

Geef uw boodschap nog meer inhoud door kerstkaarten voor het goede doel te kiezen. Per verkochte kerstkaart voor het goede doel wordt een bijdrage aan het goede doel overgemaakt. Zo toont uw bedrijf openlijk haar engagement voor het gekozen goede doel. Uw klanten zullen uw sociale betrokkenheid zeker op prijs stellen!

4. De perfecte zakelijke kerstkaarten

Het aanbod kerstkaarten voor bedrijven is heel divers. Kiest u voor een stijlvolle kerstkaart met kersttaferelen of houdt u meer van een trendy nieuwjaarskaart met jaartal? Valt u op een wenskaart met goud- en zilverfolie voor een glamoureffect? Belangrijk is dat de gekozen kerstkaart past binnen uw bedrijfscultuur en dat de ontvanger, uw relatie, deze kan linken met uw bedrijfswaarden.

Stijlvolle kerstkaart in luxe letterpress

Stijlvolle kerstkaart in luxe letterpress

Zakelijke kerstkaarten met glamoureffect

Zakelijke kerstkaarten met glamoureffect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En… voelt u toch de drang om dit jaar een digitale kerstboodschap de wereld in te sturen? Stuur dan een e-card in combinatie met een mooie kerstkaart in luxe papier. Succes gegarandeerd!