Design op maat

Ook op zoek naar een unieke kerstkaart op maat van uw bedrijf?

Foto design op maat

U kunt het nieuwe jaar aankondigen met een luxe kerstkaart van uw bedrijf volledig op maat gemaakt. Hiermee zal uw bedrijf zeker in de kijker staan bij uw zakenrelaties. Als professionele partner in grafisch drukwerk, blinkt Buromac uit in verschillende druktechnieken. Denk maar aan foliedruk, pregen en uitkappen. Sinds kort is ook laser uitkap mogelijk.

De mogelijkheden zijn heel divers. U kunt kiezen voor een kerstkaart op luxe karton met uw kerstwensen en bedrijfsgegevens in folie gedrukt. Tot wel 800 grams papier kunnen we verwerken en met folie bedrukken. U kunt kiezen uit diverse soorten luxe papier zoals onder andere wit, donkerblauw en zwart papier. Op deze kerstkaarten wordt vooral in folie gedrukt. Dit ambachtelijke drukproces geeft de kaart een bijzonder optisch en voelbaar effect. We gaan terug naar de kunst van het drukken, waar kwaliteit en vakkennis samenvloeien in een prachtig resultaat.

Of wat dacht u van een kerstkaart met uw eigen foto’s? U kan bijvoorbeeld een foto van uw team op de kerstkaart centraal stellen en daarbij een leuke kerstwens plaatsen. Maak de kaart helemaal af door de kerstwensen ook in goudfolie te laten drukken.

Pak uit met een zakelijke kerstkaart met laser uitkap. Deze moderne techniek laat toe om uw kerstwensen heel fijn weer te geven. Hierdoor krijgt uw kerstkaart instant een originele look. Ook hier zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. Denk aan uw bedrijfslogo uit een mooi papier uitgekapt. Voeg daarbij een gekleurd inlegvel en uw kerstkaart 2021 is helemaal top!

U ziet, met onze ultramoderne druktechnieken kunnen we zeker de geknipte kerstkaart voor u samenstellen. Onze designers maken graag een voorstel volgens uw wensen of helpen u graag bij het kiezen van het formaat, de papiersoort, tekst en afwerking van uw kerstkaart. Uw luxe drukwerk is bij ons in goede handen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat op kerstkaarten@buromac.nl. Onze specialisten helpen u graag verder.

Wenst u liever een mooie eenvoudige zakelijke kerstkaart met uw bedrijfsfoto’s? Kies uit onze basismodellen en vul online uw foto’s en tekst in. U ontvangt van ons een proefdruk om goed te keuren.  

Met alle kerstkaarten op maat steunt u ook het goede doel van uw keuze. U kunt KiKa, SOS Kinderdorpen of KWF Kankerbestrijding steunen. Kunnen zij dit jaar ook op uw hulp rekenen?