Over KiKa

Header KiKa met Ellen

Partnership

Uitgeverij Buromac en het goede doel KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) werken al meer dan 15 jaar samen voor de verkoop van zakelijke kerstkaarten. Op Kaarten voor Kerst kan elk bedrijf een stijlvolle kerstkaart uitkiezen ten gunste van KiKa. Zo kan KiKa haar onderzoek naar kinderkanker verder zetten.

Laat uw hart spreken

Alle kerstkaarten zijn ten gunste van het goede doel. Kies een kerstkaart ten gunste van KiKa en help de strijd tegen kinderkanker. Per verkochte kerstkaart voor KiKa, wordt € 0,20 overgemaakt.

Dankzij u werd de afgelopen jaren al ruim € 205.000 aan KiKa geschonken!

Strijd tegen kinderkanker

KiKa zet zich in voor meer wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en genezing van kinderkanker. Onderzoek dat zich richt op minder pijn tijdens de behandeling, een hoger genezingspercenta­ge en een vermindering van de bijwerkingen na behandelingen.
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker en kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer 1 door ziekte. Op dit moment geneest 81% van de zieke kinderen, maar KiKa wil dat ze állemaal genezen. Wilt u ons hierbij helpen? Met de aankoop van kerstkaarten via BUROMAC draagt u bij aan ons doel: kinderen kankervrij!

Op dit moment geneest ruim 81% van de kinderen met kanker. Dit kan en moet beter. Het is ons doel om het genezingspercentage naar 100% te verhogen. Hiervoor is veel onderzoek nodig. Helpt u mee? Met uw steun is onderzoek naar kinderkanker mogelijk en dit is hard nodig.

Voor meer info over KiKa: http://www.kika.nl

Logo KiKa