Over KiKa

Foto kindje KiKa

Partnership

Uitgeverij Buromac en het goede doel KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) werken al meer dan 15 jaar samen voor de verkoop van zakelijke kerstkaarten. Op Kaarten voor Kerst kan elk bedrijf een stijlvolle kerstkaart uitkiezen ten gunste van KiKa. Zo kan KiKa haar onderzoek naar kinderkanker verder zetten.

Laat uw hart spreken

Alle kerstkaarten zijn ten gunste van het goede doel. Kies een kerstkaart ten gunste van KiKa en help de strijd tegen kinderkanker. Per verkochte kerstkaart voor KiKa, wordt € 0,20 overgemaakt.

Dankzij u werd de afgelopen jaren al ruim € 200.000 aan KiKa geschonken!

Strijd tegen kinderkanker

KiKa bindt in Nederland de strijd aan tegen kinderkanker. KiKa werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

2025

Op dit moment geneest ruim 75% van de kinderen met kanker. Dit kan en moet beter. Het is ons doel om het genezingspercentage naar 95% te verhogen. Hiervoor is veel onderzoek nodig. Helpt u mee? Met uw steun is onderzoek naar kinderkanker mogelijk en dit is hard nodig.

Voor meer info over KiKa: http://www.kika.nl

Logo KiKa