Over KWF

Foto kindje met dokter KWF Kankerbestrijding

Partnership

Als trouwe partner van KWF Kankerbestrijding verzorgt grafische uitgeverij Buromac de verkoop van kerstkaarten voor bedrijven.

Buromac is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in kwaliteitsvol drukwerk. Trendy zakelijke kerstkaarten waarmee u automatisch het goede doel steunt, zijn daarvan het resultaat.

Laat uw hart spreken

Alle kerstkaarten zijn ten gunste van het goede doel. Kies een kerstkaart ten gunste van KWF Kankerbestrijding en help de strijd tegen kanker. Per verkochte kerstkaart voor KWF, wordt € 0,20 overgemaakt.

Kanker raakt ons allemaal

Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 110 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 45 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Minder kanker

KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. We willen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en dat de kwaliteit van leven van de patiënt zo goed mogelijk is, tijdens en na de ziekte.

Wetenschappelijk onderzoek

Daarom financiert en faciliteert KWF Kankerbestrijding wetenschappelijk onderzoek, wordt beleid beïnvloed en wordt kennis over kanker en de behandeling ervan gedeeld. Om dit mogelijk te maken werft KWF Kankerbestrijding fondsen en verbindt KWF zich met andere partijen die bijdragen aan kankerbestrijding, nationaal en internationaal.

Voor meer info over KWF Kankerbestrijding: http://www.kwf.nl


Logo KWF