Over SOS

Foto moeder en kindje SOS Kinderdorpen

Partnership

Buromac en SOS Kinderdorpen werken al jaren samen voor de verkoop van zakelijke kerstkaarten. 

Al meer dan 60 jaar is Buromac specialist in kwaliteitsdrukwerk. Stijlvolle kerstkaarten waarmee u het goede doel steunt, zijn daarvan het resultaat.

Laat uw hart spreken

Alle kerstkaarten zijn ten gunste van het goede doel. Kies een kerstkaart ten gunste van SOS Kinderdorpen en help kinderen in een liefdevolle thuis opgroeien. Per verkochte kerstkaart voor SOS Kinderdorpen, wordt € 0,20 overgemaakt.

SOS Kinderdorpen begint bij de basis: een liefdevol thuis voor ieder kind.

SOS Kinderdorpen vindt dat elk kind waar ook ter wereld moet kunnen opgroeien in een liefdevolle en veilige familie. Eén op de tien kinderen kent het geluk van een liefdevolle familie echter niet. Dit laat diepe sporen na, waardoor niet alleen hun kindertijd maar ook hun toekomst op het spel staat. Daarom zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat kinderen in een familie kunnen opgroeien. Enerzijds door kwetsbare families te ondersteunen bij zorg voor hun kinderen. En anderzijds door kinderen die geen familie meer hebben een nieuw thuis te geven in een SOS familie. Elk kind een familie, elk kind een toekomst. 

Foto moeder met kindjes SOS Kinderdorpen

Liefdevolle familie

SOS Kinderdorpen gelooft dat familieliefde een primaire levensbehoefte is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor een kind minstens zo belangrijk is als onderdak, voedsel en medische hulp. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door hun families te ondersteunen bij de opvoeding van en zorg voor hun kinderen. En door kinderen een nieuw thuis te geven in een SOS familie binnen een van onze kinderdorpen. Zodat ze kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en anderen. Want wat een kind leert, geeft een kind door.

Voor meer info over SOS Kinderdorpen: www.soskinderdorpen.nl

Logo SOS Kinderdorpen