Over SOS

Foto moeder en kindje SOS Kinderdorpen

Partnership

Buromac en SOS Kinderdorpen werken al jaren samen voor de verkoop van zakelijke kerstkaarten. 

Al meer dan 60 jaar is Buromac specialist in kwaliteitsdrukwerk. Stijlvolle kerstkaarten waarmee u het goede doel steunt, zijn daarvan het resultaat.

Laat uw hart spreken

Alle kerstkaarten zijn ten gunste van het goede doel. Kies een kerstkaart ten gunste van SOS Kinderdorpen en help kinderen in een liefdevolle thuis opgroeien. Per verkochte kerstkaart voor SOS Kinderdorpen, wordt € 0,20 overgemaakt.

Foto moeder met kindjes SOS Kinderdorpen

Geen kind mag alleen opgroeien

Kinderen die opgroeien zonder liefdevolle aandacht ontwikkelen een groeiachterstand, zowel fysiek als cognitief. Zo staat niet alleen hun kindertijd, maar ook hun toekomst op het spel.

Wereldwijd staat 1 op de 10 kinderen er alleen voor of groeit op in een onveilige situatie. Voor deze kinderen zet SOS Kinderdorpen zich, al 70 jaar, in 136 landen en gebieden structureel in. De organisatie gelooft dat familie de enige effectieve plek is voor de ontwikkeling van een kind. Om die reden zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat kinderen kunnen opgroeien in een veilige, liefdevolle familie – bij voorkeur hun eigen familie. Zodat ook zij zich kunnen ontwikkelen tot kansrijke volwassenen die voor zichzelf kunnen zorgen en voor de mensen om hen heen. Want wat een kind leert, dat geeft het door

Voor meer info over SOS Kinderdorpen: www.soskinderdorpen.nl

Logo SOS Kinderdorpen