Kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle z...

Zakelijke kerstkaarten

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten uit onze collectie wenskaarten voor bedrijven. U kunt ook per thema een wenskaart zoeken voor uw bedrijf.

Bovendien kunt u het goede doel steunen. U kunt kiezen uit KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) en KWF Kankerbestrijding. Per verkochte kaart wordt  € 0,20 aan het gekozen goede doel overgemaakt. Het logo van het goede doel wordt op de kaart of het inlegvel gedrukt. 

Natuurlijk kunt u de kaarten laten bedrukken met een persoonlijke tekst en/of het logo van uw bedrijf. Geef ons uw tekst en/of logo door, onze specialisten maken voor u een proefdruk die u kunt goedkeuren. 
Bespaar kostbare tijd: laat ons uw kerstkaarten verzendklaar maken.

Klik op de kerstkaart van uw keuze om deze toe te voegen aan uw winkelmandje.

Wij bieden ook kerstkaarten uit vorige collecties tegen voordeelprijzen aan. Bekijk ons aanbod onder het luikje 'op=op'.

Ons designteam is het hele jaar in de weer om een originele collectie zakelijke kerstkaarten samen te stellen. Ze volgen de laatste trends op de voet en selecteren de mooiste papiersoorten. Met deze luxe kerstkaarten zal u zeker scoren bij uw zakenpartners.

Alle kerstkaarten voor bedrijven worden in offset gedrukt. Ze worden ambachtelijk afgewerkt met folie (zilver, goud  of koper), vernis of zeefdruk. Sommige kerstkaarten worden voorzien van een uitkap waardoor uw logo ook zichtbaar is aan de voorzijde van de kaart. Origineel, niet?

Het is belangrijk dat uw zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten passen bij uw bedrijf. Vandaar bieden we een breed assortiment kerstkaarten aan in verschillende stijlen. Kiest u voor een kerstkaart die uw sector weerspiegelt of gaat u voor een trendy kerstkaart in ecolook? Verder kunt u ook opteren om een originele quote uit te sturen aan uw zakenrelaties. Houdt u van warme kersttaferelen of eerder een strakke kerstkaart? U vindt gegarandeerd uw gading in ons uitgebreid aanbod kerstkaarten voor bedrijven. Bedrijven die internationaal actief zijn, kunnen kerstkaarten kiezen met kerst- en nieuwjaarswensen in verschillende talen.

Alle kerstkaarten zijn bovendien ten voordele van het goede doel KiKa of KWF Kankerbestrijding. Toon uw betrokkenheid en maak het verschil. Op onze site tadaaz.nl kunt u terecht voor uw persoonlijke kerstkaarten.