Over ons

Kondig het nieuwe jaar aan met een trendy zakelijke kerstkaart

Al meer dan 60 jaar is uitgeverij Buromac specialist in het produceren van zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten. Van ontwerp tot druk, alles gebeurt in eigen huis. Zo heeft u met Buromac de ideale partner voor uw wenskaarten gevonden.
De kerstcollectie wordt met de grootste zorg samengesteld. Ons team designers bezoekt beurzen in binnen- en buitenland en volgt de laatste trends op de voet. De kerstkaarten worden enkel op de mooiste papiersoorten van hoogstaande kwaliteit gedrukt. Als grafische uitgeverij en marktleider in Europa, wordt jaarlijks een stijlvolle en moderne collectie kerstkaarten voor bedrijven op de markt gezet. Ons aanbod kerstkaarten 2021 zal zeker in de smaak vallen. Op Tadaaz.nl vindt u kerstkaarten voor persoonlijk gebruik terug. 

In deze collectie nieuwjaarskaarten 2021 vindt u de meest originele zakelijke kerstkaarten terug die op de markt beschikbaar zijn en bovendien aan heel aantrekkelijke prijzen. Het hele Buromac-team wordt ingezet om de kerst- en nieuwjaarskaarten 2021 samen te stellen. Zowel design als productie afdeling, administratie en sales. Binnen elke afdeling is premium kwaliteit voor zowel de producten als de service heel belangrijk.

Alle kerstkaarten krijgen een luxe afwerking. Dit kan zowel met goudfolie of zilverfolie, preeg of zelfs laser uitkap zijn. We beschikken over de meest moderne apparatuur om de kerstkaarten te drukken. Een team van ervaren specialisten zorgt voor een professionele afwerking van uw zakelijke kerstkaarten.

Om deze luxe kerstkaarten nog meer inhoud te geven, is Buromac een samenwerking met goede doelen aangegaan. Zo kunnen bedrijven op onze online site Kaarten voor Kerst de goede doelen KiKa, SOS Kinderdorpen en KWF Kankerbestrijding steunen.  
Bedrijven kunnen zo met de aankoop van zakelijke kerstkaarten hun sociaal engagement uitdragen. Een mooi gebaar om op die manier het goede doel te steunen.

Buromac blijft niet stilstaan. Ook op digitaal vlak kiezen we voor vooruitgang. Zo bieden we sinds enkele jaren ook trendy e-cards aan. Naast uw papieren wenskaarten, kunt u uw virtuele wensen aan uw zakenpartners sturen. De e-cards zijn met professionele animaties voorgesteld. Wij voegen uw logo en bedrijfsgegevens aan het eindbeeld van de e-card toe. U stuurt de link door aan uw zakenrelaties. Zo bereikt u snel veel klanten. 

Met deze producten steunt u uiteraard ook de goede doelen. Maak uw keuze uit KiKa, SOS Kinderdorpen of KWF Kankerbestrijding. Kan het goede doel dit jaar ook op uw steun rekenen?